Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Υγρη κουραδα

Προσπαθω μερες τωρα να καταλαβω τον νοημα της υπαρξης του υγρου πυρ και του Imaginou γενικοτερα, ωσπου σημερα μου ηρθε η εμπνευσης. Κυριοι ο ιμαντζινος ειναι δυσκοιλιος και επειδη εχει αυτο το προβλημα αποφασισε να φτιαξει μια ιντερνετικη λεκανη και να πεταει τις κουραδες του γραπτα.









Το χειροτερο ομως ειναι οτι η αργοσχολιαση και η λογικη  αυτου του ανθρωπου σπαει νευρα.
 fact 1:
Απο τον τιτλο κανεις καταλαβαινει οτι δεν εχει με τι να ασχοληθει και ψαχνει θεματα στα αζητητα. Το θεμα ομως σ αυτη την αναρτηση ειναι η λογικη η οποια κανει την εμφανιση της στο δευτερο print screen.

Fact 2:
Συμφωνα με το "αρθρο"-κουραδα εδω
Αριστεροι και ατομα κατω των 18 δεν θα επρεπε να επιτρεπεται να διαδηλωνουν. Βασικα εγω εχω καταλαβει (παλι) για ποιο λογο το ισχυριζεται:
Περαν της δυσκοιλιοτητας ειχε και προβλημα στην εφηβια, τις λιγοστες φορες που πηγαινε να σηκωθει απο τον καναπε του για να διεκδικησει κατι ετρωγε πολλες φαπες απο τον πατερα του γι αυτο και ζηλευει τωρα, περαν της βαρεμαρας δηλαδη. Και παλι η λογικη που προβαλλει ειναι εκπληκτικη, ειδικα ο λογος που γραφει στο τελος "α ρε τσιπρα παιδεραστη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου